Denna blogg ersätter Lindöenhetens hemsida.

Lindöskolan – den lagom stora skolan i utkanten av Norrköping, med närhet till elevernas närmiljö och fantastiska omgivningar. Skolan ligger i Lindö villaområde och rymmer förskoleklass, grundskola 1-3 och fritidshem som en samverkande organisation. Lindöskolan är en samverkande verksamhet där skola, förskoleklass och fritidshem ser till våra elevers helhet och arbetar utifrån devisen: “Hela barnet, hela dagen”.

Här kan du som vårdnadshavare få en inblick i skolans verksamhet genom veckobrev från skolan och fritidshem. Du hittar även information samt blanketter under våra flikar och länkar. Välkomna till Lindöskolan!

söndag 28 maj 2023

Knopens fritidshem v 22


Under vecka 21 hann vi besöka fritidsgården med åk 3, vi fick med oss information för den öppna verksamheten. Den kopierar vi upp och delar ut till eleverna. De hade även en Facebook sida och en Instagram sida för er vårdnadshavare. Den inskrivna verksamheten för de elever som behöver frukost och incheckning på eftermiddagen den sköter Bråviksskolan. Ta kontakt med deras rektor för mera information.

Bland åk 2 eleverna är det många som leker i trädgården/dungen just nu. Det är jättekul att se, ibland stöter vi på konflikter men oftast är det fantastiskt lek. 

Inne har både åk 2 och 3 haft möjlighet att testa på att arbeta med cernitlera. Den bränner vi i ugnen. Många små fina detaljer har arbetats fram.

Vecka 22

Måndag- idrott för åk 3. Knopen och ute för åk 2.

Tisdag: skapande i bildsalen, vi målar småkrukor. Ubåten för åk 3 och Knopen eller ute för åk 2. Vi har ju friidrottsdag i Abborreberg så vi lär vara trötta....

Onsdag: utedag för åk 2. Knopen för åk 3.

Torsdag: mellis ute för alla. Åk 2 rör ihop hotantotan. Åk 3 har Knopen 

Fredag: ingen Kahoot men film om ngn vill se

 Påminnelse, den 19 juni är det stängt för planering både skola och fritidshemmet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar